Главная » » » » К вниманию Абонентов: изменения в порядке обслуживания

К вниманию Абонентов: изменения в порядке обслуживания

1 June '15

Шановні абоненти ТОВ «Українські новітні телекомунікації»!

Повторно нагадуємо Вам про необхідність самостійного контролю балансу по особовому рахунку, відповідно до існуючих договірних умов (послуги доступу до мережі Інтернет та цифрового телебачення надаються виключно на умовах передоплати).

З 01 липня 2015 року послуги доступу до мережі Інтернет та цифрового телебачення будуть надаватися лише у разі наявності коштів на Вашому особовому рахунку у розмірі, що перекриває повну абонентську плату за користування послугою/ послугами у певному розрахунковому періоді. Нарахування абонентської плати здійснюється щомісячно 1 числа. Абонентська плата складається з плати за обраним тарифним планом та плати за додаткові послуги, якщо вони замовлені.

Якщо коштів на Вашому особовому рахунку не вистачатиме, користування послугою/послугами буде тимчасове припинено. З метою запобігання автоматичного тимчасового припинення надання послуг, рекомендуємо Вам сплатити регулярний рахунок у повному обсязі та наприкінці місяця перевірити свій баланс по особовому рахунку.

Перевірити свій баланс Ви можете:

1) В  особистому кабінеті за посиланням: https://pc.untc.ua

Логін: номер Вашого особового рахунку (Ваш особовий рахунок завжди вказується у номері регулярного рахунку за телекомунікаційні послуги після косої лінії).

Пароль при першій реєстрації: ваш ІПН - індивідуальний податковий номер (ідентифікаційний код).

2) У відділі з абонентського обслуговування за телефонами: 044 374-00-00; 044 374-00-46.

 

Додатково повідомляємо, що з 01 липня 2015 року ТОВ «Українські новітні телекомунікації» впроваджує для усіх Абонентів щомісячну автоматичну відправку рахунків на електронну адресу, вказану Абонентом, у зв’язку з чим просимо:

1) Актуалізувати власну електронну адресу через Особистий кабінет.

2) У разі необхідності подальшого отримання рахунків у паперовому вигляді повідомити про це нашу Компанію у будь-який зручний для Вас спосіб:

Ø  Відправити відповідний лист на електронну адресу відділу з абонентського обслуговування: cs@untc.ua;

Ø  Оформити відповідний запит через Особистий кабінет;

У робочий час за телефонами: 044 374-00-00; 044 374-00-46.

Назад

Печать