Главная » » » » » Зміни умов надання послуг Цифрового телебачення

Зміни умов надання послуг Цифрового телебачення

15 March '21

Шановні Абоненти!

Компанія ТОВ «Українські новітні телекомунікації» інформує про початок надання послуги Інтерактивного телебачення на базі Національного онлайн-кінотеатра SWEET.TV.

SWEET.TV — національний онлайн-кінотеатр із доступом до українського національного та преміального HD-телебачення, а також рейтингових світових кінохітів, що є одним із лідерів ринку ОТТ-сервісів та представлений на всій території країни.

 У зв’язку з впровадженням сучасного та високотехнологічного сервісу інтерактивного телебачення інформуємо Вас про те, що з 1 травня 2021 року ТОВ «Українські новітні телекомунікації» припиняє надання послуг цифрового кабельного телебачення.

Абонентська плата по основним та додатковим послугам телебачення нараховуватися не буде, а змішані тарифні пакети Інернет+ТБ, а саме: Доступний+ТБ, Класичний+ТБ, Комфортний+ТБ, Універсальний+ТБ та Гігабіт+ТБ будуть автоматично змінені на аналогічні пакети Інтернет.

В свою чергу, на платформі SWEET.TV для Вас доступно 220+ телеканалів національного та преміального HD-телебачення. Для вашої зручності ми додали можливість відсортувати їх за жанром: фільмові, пізнавальні, спортивні, дитячі, новинні, музикальні, мода, 18+, регіональні та інші.

  А також Ви отримуєте: 

Сімейна передплата. Підключай 4 пристрої за ціною одного тарифу.

Інтерактивне ТБ. Це можливість керувати прямим ефіром телебачення. А для власників 4К телевізорів у нас є спеціальний розділ, де доступні фільми у якості 4К.

Культові фільми з українською доріжкою від Disney, Universal, Paramount, Sony та Metro-Goldwyn-Myer включені у стандартний тариф SWEET.TV.

Додаток SWEET.TV Один із найбільш дружніх на українському ринку. Ви за лічені хвилини інтуїтивно зрозумієте, куди натискати та що робити. І ваша бабуся теж. Додаток може стабільно працювати з мінімальною швидкістю інтернету.

SWEET.TV — легальний сервіс. Весь контент з'являється на платформі виключно після підписання угоди з правовласником.

На SWEET.TV є можливість формувати списки обраних телеканалів і фільмів на власний смак.

Послуга доступна на телевізорах з функцією SMART TV, на планшетах, смартфонах з операційними системами Android та iOS, персональних комп’ютерах і ноутбуках, на телевізорах будь-якого покоління з мультимедійними приставками SMART TV.

Для підключення послуги залиште замовлення на сайті, в особистому кабінеті або за телефоном +38 (044) 374 00 00

Назад

Печать