Главная » » » » » Безкоштовний доступом в Інтернет на виставці EEBC 2008 Telecom&Broadcasting

Безкоштовний доступом в Інтернет на виставці EEBC 2008 Telecom&Broadcasting

29 October '08

Всі відвідувачі і учасники телекомунікаційної виставки EEBC 2008, що проходить в ці дні, Telecom& B roadcasting мають можливість високошвидкісного доступу в мережу Інтернет, організованого компанією UNTC «Українські новітні телекомунікації».

Високошвидкісний, широкосмуговий доступ в мережу Інтернет організований по бездротовій мережі UNTC Net за допомогою технології pre-WiMax. Для того, щоб побудувати виділений бездротовою канал зв'язку ємністю 20 Мбіт/с в приміщенні виставкового комплексу, компанії UNTC знадобилося 1 день. Протягом всього часу роботи виставки, відвідувачі і учасники можуть користуватися високошвидкісним доступом в Інтернет безкоштовно в спеціальній зоні Wi-fi на стенді компанії UNTC.

Сучасна бездротова мережа UNTC Net дозволяє передавати будь-які види даних і ідеально підходить для вирішення завдань швидкої організації виділеної лінії зв'язку і побудови мереж передачі даних для компаній різних галузей і величини. Мережа UNTC Net працює в містах Київ, Рівно, Полтава, Одеса, Донецьк, Луганськ, Дніпропетровськ і Херсон.

Назад

Печать