Главная » » » » » Найкраще рішення в області бездротових технологій зв'язку

Найкраще рішення в області бездротових технологій зв'язку

3 November '08

Найкраще рішення в області бездротових технологій зв'язку.

В рамках 6-ої західно-європейської виставки ЄЄВС-2008 Telecom&broadcasting , що проходила минулого тижня проводився конкурс «ЕЕВС Highlight 2008». У номінації « Найкраще рішення в області бездротових технологій (для передачі даних, голосу, відеозображення)» кращим визнана «Система видаленого відеонагляду на базі бездротової радіомережі передачі даних UNTC Net». Організація системи віддаленого відеонагляду здійснювалася компанією UNTC «Українські новітні телекоммуникації» спільно з компанією «Авісат», фахівці якої встановили і налаштували відеокамери і програмне забезпечення BOSCH. У приміщенні виставкового комплексу був побудований виділений бездротовий канал зв'язку, ємністю 20 Мбіт/с.

Віддалений відеонагляд вівся в реальному часі з чотирьох камер, зображення одночасно транслювалося на екран, встановлений на стенді компанії UNTC. Відеозображення передавалося по бездротовій радіомережі UNTC Net за допомогою технології pre-WiMax. Інсталяція рішення, включаючи побудову бездротового каналу зв'язку, зайняла 3 дні.

Окрім демонстрації системи віддаленого відеонагляду, компанія UNTC організувала для всіх відвідувачів і учасників виставки бездротовий доступ в мережу Інтернет, скористатися яким можна було протягом всіх днів роботи виставки.

Сучасна бездротова мережа UNTC Net дозволяє передавати будь-які види даних і ідеально підходить для вирішення завдання швидкої організації виділеної лінії зв'язку і побудови мереж передачі даних для компаній різних галузей і величини. Мережа UNTC Net працює в містах Київ, Рівно, Полтава, Одеса, Донецьк, Луганськ, Дніпропетровськ і Херсон.

Назад

Печать