Главная » » » » » Ефективне Інтернет рішення для аеропортів, готелів та коттеджних селищ

Ефективне Інтернет рішення для аеропортів, готелів та коттеджних селищ

21 January '09

Ефективне Інтернет рішення для аеропортів, готелів та коттеджних селищ.

В Україні з'явилося потужне широкосмугове бездротове рішення, яке дає можливість побудувати високошвидкісний канал передачі даних «точка-точка» між двома об'єктами, що знаходяться на відстані до 70 км, швидкістю до 100 Мбіт/с!

В січні 2009 року ми вивели на ринок рішення, яке знижує витрати і істотно зменшує кількість часу, необхідного для того, щоб побудувати високошвидкісний канал зв'язку, що дозволяє забезпечити бездротовим доступом в мережу Інтернет і телефонією жителів коттеджних городків, складські комплекси, підприємства та інші віддалені об'єкти. Передача даних здійснюється за допомогою бездротової мережі UNTC Net.

Директор компанії UNTC Олександр Заведея: «Будівництво оптоволоконних ліній зв'язку завжди обходиться дорого і вимагає великих витрат часу. Сьогодні ми значно спрощуємо життя забудовникам котеджів і власникам підприємств, які знаходяться в районах з нерозвиненою дротяною інфраструктурою. Тепер вони можуть забезпечити свої об'єкти всім необхідним: доступом до мережі Інтернет, телефонією, відеонаглядом, без сумніву, швидше і дешевше».

З питаннь підключення коттеджних городків, складськіх комплексів, підприємств та інших об'єктів, що знаходяться у віддаленій місцевості, звертайтесь до Євгена Волохіна, директора Департаменту з розвитку бізнесу.

Тел.: +38 044 374 00 00

Назад

Печать