Главная » » » » » Безлімітний Інтернет за 5,8 грн. на день

Безлімітний Інтернет за 5,8 грн. на день

1 February '09

Безлімітний Інтернет всього за 5,8 грн. на день!

Тільки з 1 лютого по 1 квітня 2009 року компанія UNTC пропонує для всіх фізичних осіб: мешканців багатоквартирних будинків і котеджів АКЦІЙНИЙ ТАРИФ «Безліміт за 5,8 грн.на день »на високошвидкісний Бездротовий Безлімітний доступ в Інтернет.

Підключившись до мережі UNTC Net з 1 лютого по 1 квітня 2009 року, Ви зможете цілодобово користуватися бездротовим доступом в Інтернет по бездротовій виділеній лінії зв'язку.Підключення до мережі здійснюється протягом 3-х днів, якщо об'єкт знаходиться в зоні дії мережі UNTC Net. Перевірка технічної можливості здійснюється безкоштовно.

Сучасна бездротова широкосмугова pre - WiMAx мережа UNTC Net дозволяє передавати дані на швидкості до 155 Мбіт/с. і має підвищену перешкодостійкість. Наше обладнання працює при температурі навколишнього середовища: від -40 ° С до +55 ° С, при допустимій швидкості вітру: 190 км/ч.

Високошвидкісний широкосмуговий доступ в Інтернет. БЕЗЛІМІТНИЙ.
Умови підключення за спеціальним тарифом:

Всі ціни вказані в гривнях з урахуванням ПДВ. 

Умови підключення за акційним тарифом: Договір на 12 міс. Акція дійсна на території Києва та Київської області. 

Пропорція доступу по радіоканалу Світ-Україна складає 1:1. Канали доступу до мережі Інтернет - гарантовані (без ділення пропускної спроможності з іншими абонентами). Компанія надає абонентові в користування обладнання радіоканалу згідно з актом прийому-передачі. Абонент несе повну матеріальну відповідальність за отримане обладнання тільки в разі його пошкодження або втрати. 

* 5,8 гривень в день = щомісячна абонплата за 12 місяців + підключення до мережі / 365 днів. Цифра 5,8 грн. в день закруглена і використовується тільки в назві спеціального тарифу.

Можливості мережі UNTC Net дозволяють:

Назад

Печать