Главная » » » » » Вдвічі більше швидкості!

Вдвічі більше швидкості!

10 April '09

«Удвічі більше швидкості!» Акція для юридичних осіб

Вибравши необхідну Вам швидкість підключення і ставши клієнтом компанії UNTC до 30 квітня 2009 року, Ви отримуєте в два рази більше швидкості за менші гроші. 

Акція поширюється на всі тарифи для юридичних осіб на швидкості 256 Кбіт / с., 512 Кбіт / с, 1 і 2 Мбіт / с. 

Канали доступу до мережі Інтернет - гарантовані (без ділення пропускної спроможності з іншими абонентами). Підключення офісу здійснюється протягом 3-х днів, якщо об'єкт знаходиться в зоні дії мережі UNTC Net.Перевірка технічної можливості здійснюється безкоштовно. 

 Швидкість Downlink *:

 * Вхідна швидкість (Downlink) вказана з урахуванням доданої швидкості.

Умови підключення за акційним тарифом: Договір на 12 міс. Акція дійсна на території Києва та Київської області. Доступ до мережі асинхронний. Вартість підключення згідно діючих таріфов.Пропорція доступу по радіоканалу Світ-Україна складає 1:1.Компанія надає абонентові в користування обладнання радіоканалу згідно з актом прийому-передачі. Абонент несе повну матеріальну відповідальність за отримане обладнання тільки в разі його пошкодження або втрати. 

Сучасна бездротова широкосмугова pre - WiMAx мережа UNTC Net дозволяє передавати дані на швидкості до 155 Мбіт / с. і має підвищену перешкодостійкість. Працює при температурі навколишнього середовища: від -40 ° С до +55 ° С,при допустимій швидкості вітру: 190 км / ч.

 Можливості мережі UNTC Net дозволяють:

Назад

Печать