Главная » » » » » Реконструкція НСК "Олімпійський" on-line: як створювався перший в Україні проект цілодобової веб-трансляції

Реконструкція НСК "Олімпійський" on-line: як створювався перший в Україні проект цілодобової веб-трансляції

25 August '09

Реконструкція НСК "Олімпійський" on-line: як створювався перший в Україні проект цілодобової веб-трансляції підготовки головної арени країни до ЄВРО 2012.

23 вересня (середа) 2009 року о 15:00 у прес-центрі компанії «Українські новітні телекомунікації» (ТМ UNTC) відбудеться прес-конференція, присвячена створенню загальнодоступної системи веб-трансляції  реконструкції НСК ОЛІМПІЙСЬКІЙ.

В рамках прес-конференції особлива увага буде присвячена технічним особливостям та унікальності даного проекту для України. Нагадаємо, що веб-трансляція створена у рекордні строки, а саме за 5 днів. Це стало можливим завдяки мультисервісній бездротовій pre-WiMAX мережі UNTC Net.

У прес-конференції візьмуть участь: директор компанії UNTC Олександр Заведея, заступних директора технічного департаменту Олег Ващенко, та керівник відділу ІТ Микола Назаров.

Прес-конференція відбудеться за адресою: м. Київ, вул. Ак. Туполєва, 19, бізнес центр «Лотос». Для всіх, хто буде їхати громадським транспортом: о 14.40 від станції метро НИВКИ буде організована доставка транспортом UNTC. Схема проїзду додається.

Програма:

Початок: 15.00
Тривалість офіційної частини: 1 година.
По закінченні прес-конференції – фуршет та бесіди зі спікерами.

Представників ЗМІ та бажаючих прийняти участь в прес-конференції просимо повідомити про свою присутність до 22 вересня включно до 18.00.

Звертайтеся за тел. 8 044 374 00 30, 050 41 41 292, або надішліть листа на адресу e-mail: marketing@untc.net

Назад

Печать