Главная » » » » » UNTC отримала статус авторизованого партнера компанії Axis

UNTC отримала статус авторизованого партнера компанії Axis

12 October '09

Компанія "Українські новітні телекомунікації" (ТМ UNTC) отримала статус Авторизованого партнера компанії Axis (Швеція) - провідного постачальника мережевого відео устаткування .

Системи віддаленого відеонагляду UNTC дозволяють бачити, що відбувається у Вашому котеджі, офісі, магазині, на складі або виробництві де б ви не знаходились, навіть в іншому місті або країні.

З будь-якого місця, де є вихід в мережу Інтернет, Ви зможете спостерігати за тим, що відбувається на Вашому об'єкті.

Системи віддаленого відеонагляду UNTC застосовуються як інструмент оперативного контролю в різних галузях, наприклад:

охорона громадського порядку - для контролю над місцями скупчення людей; надає можливість бачити місце можливого виникнення інциденту і заздалегідь оцінити адекватні заходи реагування;

у промисловості - для моніторингу виробничих процесів;

у транспортній галузі – для спостереження за магістралями, мостами, станціями;

у торгівельних компаніях – для контролю потоку покупців і безпеки персоналу;

у медичній сфері – для спостереження за хворими, проведення діагностики на відстані і т.д.

On-line трансляція реконструкції НСК «Олімпійский» - приклад унікального масштабного проекту, що складається з системи відеонагляду (IP камери Axis, транспортна середа – бездротова pre-WiMax мережа UNTC Net) і системи загальнодоступної веб-трансляції в режимі реального часу.

Axis Communications

Компанія Axis пропонує рішення у сфері професійних систем мережевого відеонагляду. Вона є світовим лідером на ринку систем мережевого відеонагляду і спеціалізується на переході з аналогових систем охоронного спостереження до цифрових. Основну долю продукції компанії Axis складають рішення для охоронного і віддаленого відеонагляду, в яких застосовуються новітні відкриті технологічні платформи.

Назад

Печать