Главная » » » » » Проект «Оn-line трансляція реконструкції НСК «Олімпійский» визнаний кращим на конкурсі «ЕЕВС Highlight 2009»

Проект «Оn-line трансляція реконструкції НСК «Олімпійский» визнаний кращим на конкурсі «ЕЕВС Highlight 2009»

4 November '09

Всього за два місяці роботи проект «On-line-трансляція реконструкції НСК «Олімпійський» отримав високу оцінку українських і європейських фахівців і відмічений дипломами на авторитетних професійних конкурсах і виставках.

Один із них, конкурс «ЕЕВС Highlight», що проводиться журналами «Телемир» та «Коммунікації  і мережі», традиційно пройшов в рамках щорічної міжнародної телекомунікаційної виставки «ЕЕВС Telecom & Broadcasting». Як і торік у номінації «Краще рішення в області бездротових технологій» кращим визнаний проект, представлений національним оператором зв'язку «Українські  новітні телекомунікації» (ТМ UNTC).

Нагадаємо, що «On-line трансляція реконструкції НСК «Олімпійский» розпочала роботу 25 серпня 2009 року. Відео HD якості передається цілодобово з чотирьох ІР-камер за допомогою мультисервісної  бездротової pre-WiMax мережі UNTC Net. Щоб спостерігати за реконструкцією стадіону в режимі реального часу потрібно зайти на веб-сайт http://video.untc.net/euro-2012/ , вибрати камеру і зручний режим перегляду -  високу або низьку якість відео (залежить від швидкості доступу в Інтернет конкретного користувача). Працює на операційних системах Windows (Windows XP, Windows Vista), Linux і MAC OS. Переглядати відео  можна, використовуючи браузери: Internet Explorer, Opera, Mozilla Firefox, Google chrome, Safari  та інші.

Назад

Печать