Главная » » » » » Камера № 3 на НСК «Олімпійський» знову працює!

Камера № 3 на НСК «Олімпійський» знову працює!

14 October '10

Оператор зв'язку «Українські новітні телекомунікації» (ТМ UNTC) увімкнув Камеру № 3 на НСК «Олімпійський». Камера № 3 була відключена через проведення будівельних робіт у будівлі, на якій вона була розміщена раніше.

Тепер камера транслює реконструкцію тієї частини стадіону, в якій будуть трибуни VIP-зони, комерційні приміщення, конференц-центр і шматочок італійського дворика. Раніше реконструкція цієї частини стадіону не охоплювалася он-лайн трансляцією.

Нагадаємо, що система он-лайн трансляції НСК «Олімпійський» складається з чотирьох відеокамер AXIS, що транслюють потокове відео у форматі HDTV по бездротовій мультисервісної pre-WiMAХ мережі UNTC Net.

Перегляд он-лайн трансляції не потребує установки додаткового ПЗ або кодеків. Передбачений вибір режиму перегляду в залежності від швидкості доступу в Інтернет користувача. Дивитися відео можна на ПК з різними операційними системами (Windows XP, Windows Vista, Linux, MacOS), а також, використовуючи будь-які браузери, наприклад, Internet Explorer, Opera, Mozilla Firefox, Google chrome, Safari і т.д., з встановленим Adobe Flash плеєр версії 9.0.60.0 або вище. Перегляд відео також можливий на IPhone.

Назад

Печать