Главная » » » » » Домашній безлімітний pre-WIMax!

Домашній безлімітний pre-WIMax!

5 February '10

Домашний безлимитный pre-WIMax! Акция для физических лиц.

Домашній безлімітний pre-WIMax!

Підключившись до мережі UNTC до 28 лютого 2010 року, Ви зможете цілодобово користуватися бездротовим доступом в Інтернет по виділеній лінії зв'язку. Підключення до мережі здійснюється протягом 3-х днів, якщо об'єкт знаходиться в зоні дії мережі UNTC Net. Перевірка технічної можливості здійснюється безкоштовно.

Спеціальний тариф для фізичних осіб.


Умови підключення:

 Швидкість доступу в Інтернет / Щомісячна абонплата:

Умови підключення за акційним тарифом: Договір на 12 міс. Акція дійсна на території Києва і Київської області(за виключенням смт Гореничі, Стоянка, Білогородка, Хотів, Гатне, Чабани).  
Доступ до мережі асинхронний. Вартість підключення згідно діючих тарифів.
Пропорція доступу по радіоканалу Україна-Світ складає 1:1. Компанія надає абонентові в користування устаткування радіоканалу згідно акту прийому-передачі. Абонент несе повну матеріальну відповідальність за отримане устаткування лише в разі його пошкодження або втрати.

Сучасна бездротова широкосмугова Pre-WiMax мережа UNTC Net дозволяє передавати дані на швидкості до 100 Мбіт/с. і має підвищену перешкодостійкість. Працює при температурі навколишнього середовища: від -40С до +55С, при допустимій швидкості вітру: 190 км/год.

Можливості мережі UNTC Net дозволяють:

Назад

Печать