Главная » » » » » UNTC відкриває філії в регіонах

UNTC відкриває філії в регіонах

27 January '10

В січні 2010 року компанія "Українські новітні телекомунікації" (ТМ UNTC) відкрила свої філії в містах Одеса, Харків та Чернівці. Мешканці цих міст вже зараз можуть користуватися послугою безлімітного швидкісного доступу до мережі Інтернет, а, найближчим часом, послугами цифрового телебачення і ІР -телефонії, які зараз працюють в тестовому режимі, повідомляє прес-служба оператора.

Окрім надання послуг зв'язку фізичним особам, UNTC збирається реалізувати проекти по підключенню коттеджных містечок та інших віддалених локацій, використовуючи досвід реалізації подібних проектів в місті Києві та Київській області.

Нагадаємо, що завдяки розвиненій технічній інфраструктурі UNTC підключає коттеджні селища, виробництва, склади до своєї мережі в короткі терміни і забезпечує віддалені локації усім необхідним починаючи побудовою транспортних каналів передачі даних і закінчуючи наданням послуг доступу до мережі Інтернет, телебачення, телефонії, відеоспостереження, підключення сигналізації і т.д.

Відкриття власних філій є частиною стратегії розвитку UNTC. В той же час, оператор не відмовляється від просування послуг через дилерську і агентську мережу, яка сьогодні охоплює 13 міст України.

Назад

Печать