Главная » » » » » UNTC продовжує співпрацю з НСК "Олімпійський"

UNTC продовжує співпрацю з НСК "Олімпійський"

3 June '10

"Українські новітні телекомунікації" (ТМ UNTC) забезпечили безлімітним доступом в Інтернет НСК "Олімпійський".

"Наша компанія продовжує розвивати співпрацю з НСК "Олімпійський" (м. Київ), говорить директор UNTC Олександр Заведея, і з травня 2010 року ми почали надавати НСК "Олімпійський" безлімітний доступ в Інтернет".

Вже зараз, на етапі реконструкції стадіону, доступ в Інтернет UNTC використовується для створення повнофункціональної комунікаційної системи в складних динамічних умовах великого будівельного об'єкту.

"Весь персонал, а також контрагенти використовують надані нам канали зв'язку для доступу до єдиної бази даних проекту. Персонал користується стандартними сервісами: поштою, миттєвими повідомленнями, потоками даних і так далі. У перспективі - об'єднання усіх користувачів в VPN під єдиним корпоративним доменом, наладка ECM -системы, відмічає начальник відділу зовнішніх комунікацій НСК "Олімпійський" Володимир Кривенко.

Нагадаємо, що 25 серпня 2009 року UNTC розпочав унікальну цілодобову on-line трансляцію реконструкції головного стадіону ЕВРО- 2012. Щодня за реконструкцією стадіону спостерігають понад 5 000 чоловік. Керівник проекту, контролюючі органи, а також УЕФА використовують on-line трансляцію для спостереження за веденням будівельно-монтажних робіт. UNTC  постійно удосконалює систему і з травня переглядати відео можна, використовуючи IPhone.

Назад

Печать