Главная » » » » » UNTC створить ідеальне місце для спілкування на березі Десни

UNTC створить ідеальне місце для спілкування на березі Десни

18 August '10

Другий рік поспіль оператор «Українські новітні телекомунікації» (ТМ UNTC) створить для учасників енергетичного форуму Greencubator EnergyCamp що відбудеться 28-29 серпня просто неба під Києвом  у місцевості, де немає жодних комунікацій чудове місце для роботи, відпочинку та спілкування.

Енергетичний форум Greencubator EnergyCamp, вже вкотре збирає журналістів, блогерів, підприємців, інвесторів, науковців, представників громадських організацій, які працюють у сфері зеленої енергетики та екології. Один із основних елементів EnergyCamp – жива демонстрація "в полі" (саме в полі, тому, що EnergyCamp проводиться на природі) можливостей технологій відновлюваної енергетики.

UNTC забезпечить всім присутнім безлімітний доступ до Інтернету завдяки мультисервісній pre-WiMax мережі, буде працювати Wi-Fi зона, бажаючі зможуть зателефонувати будь-куди, скористувавшись звичайним телефоном, а для тих, хто не зможе потрапити на подію два дні триватиме он-лайн трансляція з EnergyCamp. Все обладнання живиться виключно від відновлюваних джерел енергії.

«Коли люди роблять щось корисне для країни, це викликає повагу, говорить про Українську мережу енергетичних інновацій «Greencubator» Наталя Гончаренко, керівник відділу маркетингу UNTC. Саме тому UNTC вже другий рік поспіль підтримує проект «Greencubator EnergyCamp». Ми добре розуміємо, що таке інновації, адже самі використовуємо інноваційні та енергоефективні технології в галузі зв’язку. Мабуть нас об’єднує і спільний підхід до справи. Якщо щось робити, то робити на повну. «Greencubator» застосовує для реалізації своїх ініціатив багато цікавих та різноманітних проектів, а ми в свою чергу вважаємо за необхідне надати всі необхідні телекомунікаційні сервіси для комфортної роботи громаді навіть у полі, де немає жодних комунікацій. Ми не обмежуємось доступом до Інтернету».

Довідка

EnergyCamp — це серія відкритих енергетичних форумів, що проводяться на чистому повітрі та повністю живляться від відновлюваних джерел енергії (сонце, вітер, біопаливо).

Організатором є Українська мережа енергетичних інновацій Greencubator , що реалізує освітні, соціальні та медіа-проекти, спрямовані на розкриття можливостей, які енергоефективність та відновлювана енергетика несе громадянам, громадам, бізнесу та суспільству в цілому. Детальна інформація про Greencubator - на сайті www.greencubator.info

ДИВИТИСЯ ВІДГУКИ УЧАСНИКІВ GREENCUBATOR ENERGYCAMP 2009


Назад

Печать