Главная » » » » » Реконструкція НСК "Олімпійський" он-лайн триває!

Реконструкція НСК "Олімпійський" он-лайн триває!

25 August '10

Рік триває он-лайн трансляція реконструкції Національного спортивного комплексу "Олімпійський", яка створена національним оператором зв’язку, компанією «Українські новітні телекомунікації» (ТМ UNTC). Від 25 серпня 2009 року українська громадськість має можливість в реальному часі цілодобово слідкувати за процесом підготовки до чемпіонату Європи 2012 року з футболу головної арени країни, на якій заплановано проведення фінального матчу.

«Ми отримуємо багато приємних слів від вболівальників та людей, яким небайдуже майбутнє країни, за якісну, просту та зручну можливість спостерігати за реконструкцією стадіону, відмічає директор UNTC Олександр Заведея. Разом з тим, ми не зупиняємось на досягнутому і постійно взаємодіємо з НСК «Олімпійський» для того, щоб зробити он-лайн трансляцію ще кращою.  Хоча, за цей рік система вже отримала нагороди на декількох авторитетних професійних конкурсах та високо оцінена в Європі, як зразок вражаючого та унікального досягнення української компанії, яка несе Інтернет-аудиторії у всьому світі переваги он-лайн відео високої якості. Дивитися відео можливо за допомогою всіх типів браузерів на всіх операційних системах і, навіть, на мобільному пристрої IPhone».

Нагадаємо, що система он-лайн трансляції створена повністю за кошти UNTC.

З початку он-лайн трансляції ресурс www.video.untc.ua відвідало понад 700 000 відвідувачів. Найбільш цікавляться реконструкцією стадіону в Україні (80%), Польщі (8%), Германії (3%), Росії (2,5%) та Америці (1,9%).

Назад

Печать